Startende Organisaties

LEF-Prijs Rotterdam > Startende Organisaties

De meest beloftevolle Rotterdamse Start-up met lef:

Na 5 jaar bestaat in Nederland nog iets meer dan 50% van de Start-ups. In het buitenland ligt dit percentage rond de 40%. Daarin onderscheiden de Nederlandse en Rotterdamse initiatieven zich dus positief ten opzichte van de buitenlandse concurrentie.

Hoewel een goede afloop dus allerminst gegarandeerd is, zijn er enorm veel initiatieven van kleine bedrijven die het ver willen gaan schoppen. Dat initiatief willen wij graag in het zonnetje zetten en belonen met erkenning en zichtbaarheid.

Peter Caljé

Voorzitter – De Maatschappij Deptartement Rotterdam

Een organisatie die werkt aan een probleem waarvan de oplossing nog niet duidelijk is en succes niet is gegarandeerd. Start-ups worden vaak door jonge ondernemers gerund (maar dus ook oudere) die erg gepassioneerd zijn en een duidelijk visie hebben op wat ze willen bereiken. Ze hebben een whatever-it-takes mentaliteit, zijn niet bang om te falen, lean georganiseerd en gericht op snelle groei. Start-ups maken veelvuldig gebruik van risicokapitaal voor de ontwikkeling, productie en marketing van haar producten en/of diensten.

Disruptief business model
Nieuwste technologie
Gericht op snelle groei
Whatever-it-takes mentaliteit
Ben of ken jij een Start-up die de LEF-Prijs moet winnen?