I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

XX

XX

XX

X

OVER DE MAATSCHAPPIJ

Met een oprichtingsdatum in 1777 is De Maatschappij voor Nijverheid en Handel de oudste broedplaats van initiatieven voor algemeen belang in Nederland. We zijn er dan ook trots op dat Koning Willem-Alexander onze beschermheer is.

De Maatschappij is een landelijk netwerk van onafhankelijke denkers en doeners met goede ideeën die in onze samenleving graag iets doen voor een ander. De Maatschappij was betrokken bij de oprichting van Nyenrode, de Jaarbeurs, de Club van Rome, het Kinderwetje, het Koninklijke Instituut voor de Tropen. Stuk voor stuk maatschappelijke relevante projecten mét impact.

Verdeeld over 23 departementen in heel Nederland is er in elke stad wel een plek waar de ondernemer naar toe kan. Bij De Maatschappij geloven we in de kracht van verbinding daarom nodigen we graag de drie O’s uit: Ondernemerschap, Onderwijs en Overheid.

HET BESTUUR

De 23 departementen hebben elk een eigen bestuur. In Rotterdam nodigen we graag de jonge generatie uit om mee te denken en vooral om mee te doen. Meer over ons weten? Neem gerust contact met ons op via LinkedIn.

Derek de Vries

Voorzitter

ABN AMRO Bank N.V.

Job van Berkel

Penningmeester

Student Bedrijfskunde

Eline Krommenhoek

Secretaris

Together & Dedicated

Peter Caljé

Bestuurslid

STONE Business Associates B.V.

Berend Boshouwers

Bestuurslid

Boshouwers BI

Peter Paul Leutscher

Bestuurslid

RedZebra Group

[/vc_row_inner]

OVER DE LEF-PRIJS

Lef (het/de; o en m)

1 moed, durf

Organisaties die lef hebben, volgens Van Dale moed of durf, zet De Maatschappij graag in het zonnetje. Vanuit onze visie en historie zet De Maatschappij zich in voor initiatieven die LEF hebben door anders te zijn, anders te doen en anders te denken.

Geen organisatie is hetzelfde. De LEF-Prijs wordt dan ook uitgereikt in een drietal categorieën: de startups, de duurzame organisaties en de groeiende organisaties. Voor jonge organisaties die een glanzende toekomst voor zich hebben. Voor duurzame organisaties die het verschil voor mens of planeet maken. Voor groeiende organisaties die voortreffelijk zakendoen.

Nomineer de volgende LEF-Prijs winnaar voor 5 september 2021.