Daikin

Over Daikin: Daikin is met bijna 100 jaar ervaring in hoge kwaliteit warmtepomp- én airconditioningtechnologie de wereldwijde marktleider op het gebied binnenklimaatoplossingen. Daarnaast is Daikin specialist op het gebied van luchtkwaliteitsbeheer en bieden wij innovatieve oplossingen op het gebied van luchtreiniging en ventilatie. Daikin staat voor innovatieve technologie, duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wereldwijd zorgen onze producten voor een optimaal en gezond binnenklimaat zodat miljoenen mensen veilig en comfortabel kunnen werken, sporten en wonen.

Daikin toont LEF: Er is veel te doen rondom de energietransitie en de explosief stijgende energieprijzen. Daikin neemt reeds jarenlang het voortouw om de Nederlandse consument te helpen bij de zoektocht naar betaalbare én duurzame klimaatoplossingen.

Van oudsher richtte Daikin zich uitsluitend op haar installatiepartners. Daikin heeft echter het LEF getoond zich te ontwikkelen naar een organisatie die zich ook richt op eindgebruikers: de Nederlandse consument. Belangrijke stappen hierin zijn het behalen van een grotere merkbekendheid via het hoofdsponsorschap van schaatsend Nederland, het openen van het eerste Daikin Experience Center in Nederland, het bouwen van een B2C2B-infrastructuur en het in contact brengen van de consument met onze installatiepartners.

Zo helpen wij, met onze voorlichting en advies op het gebied van energiebesparende oplossingen voor koelen én verwarmen, consumenten om hun energiekosten te verlagen en maken wij de weg naar een CO2-neutrale samenleving mogelijk. En door op deze manier LEF te tonen hebben wij, mede dankzij onze eigen ontwikkelingen en de ontwikkelingen van de markt, onze omzet over een periode van 2 jaar tijd weten te verdubbelen.

Website
Daikin
Daikin

Genomineerd tijdens