Baker Tilly Berk

Wij zijn Baker Tilly. Meer dan een accountancy- en advieskantoor. Wij bieden relevante antwoorden op vragen die onze klanten bezighouden. Van vragen over waardebepaling tot belasting, van Brexit tot bedrijfsopvolging en -overname en van reorganiseren tot data-analyse. Met een focus op MKB-(familie)bedrijven en de publieke sector.

Ook wij zijn échte ondernemers. Daadkrachtig, optimistisch én pragmatisch in denken en doen. Als internationaal netwerk. Als lokale organisatie. Als professionals. Gedreven om onze talenten en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Om te blijven leren en innoveren. Om met passie en plezier het beste te halen uit onszelf, elkaar en onze klanten. Omdat we geloven in positieve groei. Vanuit onze sterke regionale marktpositie. En we samen steeds weer nieuwe kansen zien, creëren en verzilveren. Om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken en echt vooruit te brengen. Van vandaag naar morgen.

Daarbij werken we altijd resultaatgericht. Stellen duidelijke doelen. Streven in alles naar vooruitgang. Dringen direct door tot de kern van elke vraag. En nemen klanten mee naar de meest effectieve en duurzame oplossing. Op maat. Voor vandaag én morgen. Omdat we met onze multidisciplinaire kennis, ons diepgaande klantinzicht en ons full service aanbod altijd een accuraat en kwalitatief advies kunnen geven. Een advies dat echt impact maakt.

Wij investeren in, en bouwen aan, duurzame relaties. Denken en werken vanuit onze klant. Met oog voor het publiek belang. Verdiepen ons in wensen en behoeften. Voelen ons verantwoordelijk en verbonden. Vragen door. En luisteren. Waarbij we bewust kiezen voor persoonlijk contact. En, waar nodig, ons brede netwerk inzetten. Dat is de verbinding die we zoeken, aangaan en koesteren. Dat is de vooruitgang die we samen nastreven.

Om vandaag nog beter te worden. Om morgen nog beter te zijn. Now, for tomorrow.

Website
Baker Tilly Berk
Baker Tilly Berk

Genomineerd tijdens